Copyright ©2015, All Rights Reserved --- Quick Service KVK Nr. ********, Aalsmeerderweg 243H 1432CM Aalsmeer
SOCIAL MEDIA
WIE ZIJN WIJ?...
 
AFSPRAAK MAKEN?
0297-360751
06-83719683
ONDERHOUD
Hoe belangrijk is het goed onderhouden van uw auto?
Voor Jezelf
Voor het mileu
Om onnodige reparaties te voorkomen is het belangrijk om goed en regelmatig onderhoud aan uw auto te (laten) doen. Hierdoor zijn grotere kosten te voorkomen en gaat de auto langer mee.
Ook verbruiken auto's die goed onderhouden worden minder brandstof en verspreiden ook minder uitlaatgassen wat beter is voor het milieu. Kijk verder op deze pagina om te kijken wat u zelf zou kunnen doen om het meeste uit uw auto te halen.
Waar is Quick Service in gespecialiseerd?
Wij repareren alle auto's. "Als het 4 wielen heeft komt het wel goed" is ons motto. Wij doen alle reparaties van koppeling tot motorrevisie naar laswerk.

Bij garage Quick Service wordt de klant serieus genomen, u kunt bij ons persoonlijk informeren wat er aan uw auto gedaan is.
Hoe lang duurt dit ongeveer?
Kleine spoedeisende reparaties (lampjes, zekeringetjes, V-snaar spannen en APK) worden ter plekke uitgevoerd, terwijl u wacht.

Voor overige reparaties stellen wij het op prijs als u de auto achterlaat, er onstaat dan geen stress en iedereen kan eerst rustig zijn werk afmaken waardoor we alle aandacht kunnen geven aan de auto waar op dat moment aan gewerkt wordt.

U kunt dan, mits afgesproken, beschikken over een huurauto.
Grote beurt, kleine beurt? Wat is het verschil?
Dit is verschillend per auto. Tijden de kleine beurt wordt er gekeken naar bijvoorbeeld brandstoffilters, het luchtfilter, het controleren van airbags en gordelspanners, het uitlezen van foutmeldingen in het motormanagement, het verversen van de versnelingsbbak olie, enzovoort.

Om precies te zijn worden er 45 essentiele punten gecontroleerd. Een grote beurt is een uitbreiding van de kleine beurt waarin de auto nog grondiger wordt onderzocht.

Een vaste omschrijving van een grote beurt bestaat niet, want dat is per merk, model en type auto verschillend.

Zo schrijft de ene fabrikant bijvoorbeeld dat na 80.000km de rem en koelvloeistof ververst dient te worden.